Student Ministries for Dover Advent Christian Church
We recommend using Chrome or Firefox to view this site

My Profile

Profile Avatar
Lilliana
Brunner Strasse 30
Kinham, BURGENLAND 4784
Austria
http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Eduardo-Products-3446
roma tröjaJuventus tröja


Portugals kapten Cristiano Ronaldo gjorde två stopptidsmål för att stjäla en 2-1 seger över Egypten efter att Mohamed Salah hade givit den afrikanska sidan ledningen i en underhållande World Cup-uppvärmning i Schweiz på fredag. Salah scorade med en dunkel körning för att sätta Egypten fram i början av andra halvleken.
Men Ronaldo vägrade att vara upstaged och han smygade in bakom sin markör till huvudet i Ricardo Quaresmas kors i 92: e minuten. Inte nöjd med det, Ronaldo gjorde igen med en annan rubrik, en gång till från Quaresma-passet, med slutspelet i spelet. Det var första förvirring när domaren rådfrågade videomottagaren domare (VAR) -systemet för en möjlig offside innan man fick målet.
Frankrike kastade bort en två mål ledningen som de slumped till en 3-2 hem nederlag byo Colombia i en vänlig på Stade de France. Les Bleus var 2-0 uppe halvvägs genom första halvleken tack vare målen av Olivier Giroud och Thomas Lemar men Luis Muriel halverade underskottet före pausen med Radamel Falcao och Juan Quintero i andra halvlek.
Innan avbrottet kom en minuts tystnad till minne av de tre personer som dödades i sydvästra Frankrike av en pistol som höll upp en bil, sparkade på polisen och grep gisslan i en stormarknad Chelsea tröja tidigare på fredagen. Frankrike började med NGolo Kanté och Blaise Matuidi som håller mittfältare. Paul Pogba var kvar på bänken på grund av ett muskelproblem och brist på lekstid på Manchester United, enligt assistent tränare Guy Stéphan. Pogba kom på som en andra halv ersättning men gjorde liten inverkan.
Les Bleus hade mest av besittningen och de belönades i den 11: e minuten när Giroud gjorde sitt 30: e internationella mål när han slog bollen in efter att David Ospina misshandlade Lucas Dignes kors från vänster. Det var Girouds nionde mål i de sista nio matcherna som han har börjat för Frankrike. Lemar gjorde det 2-0 i den 26: e minuten från insidan av lådan efter att ha blivit upprättad av hans tidigare Monaco-lagkamrat Kylian Mbappé, som hade samlat en fin bakklack från Antoine Griezmann.
Men Frankrike saknade fokus och två minuter senare misslyckades Hugo Lloris Muriels kors, som hittade baksidan av nätet vid fjärranlägget. Liverpool tröja Besökarna var mer aktiva i andra halvlek och Falcao slog Lloris i 62: e minut som han låses på ett kors från James Rodríguez. Colombia förseglade segern fem minuter från det att Quintero konverterade ett straff efter en Samuel Umtiti foul i lådan.
Chelsea s Victor Moses konverterade en andra halv straff för att säkra en 1-0 seger för Nigeria bort till Polen som båda lagen värmdes upp för VM. Moses slog bollen hem från platsen i 61: e minuten efter att ha vunnit ett tvivelaktigt straff från den engelske domaren Michael Oliver när nigerianen tog en tumble i området efter marginell kontakt med Marcin Kaminski.
Polen hade en stark anspråk på ett mål strax före halvtid när en svepande frispark från Grzegorz Krychowiak såg ut att ha krossat mållinjen innan den blev rensad av Leon Balogun men linjalhavaren hävdade att bollen inte hade gått in. Nigerias tonårsmålvakt Francis Uzoho gjorde en nyckel spara tidigt i andra hälften för att förneka poliskaptenen Robert Lewandowski.
Vinnaren för Nigeria håller upp sin lopp av positiva resultat eftersom de kvalificerade sig för VM. I deras sista vänskap i Ryssland i november slog de Argentina 4-2. Polen möter Senegal, Colombia och Japan i Grupp Inter Milan tröja H vid finalen medan Nigeria tar på Kroatien, Island och Argentina.Cassandra fußballtrikots kinder MaxieEstr
http://boyscagar.net46.net//index.php?a=profile&u=carlosbosto ElizabetL AliceJain
LillieMus fußballtrikots Günstige SammiePel
MerlinGad fußballtrikots Günstige AundreaVa
JorgLoton maglie calcio a poco prezzo ElisaDoss
Rufusurpz fotballdrakter HeidiKsh

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.